28 de març del 2015

Per què em presento a la candidatura del PSM Més per Menorca a Ciutadella


Fa deu anys que visc a Ciutadella i gairebé nou que participo en els tallers d’Agenda Local 21 que es fan cada dos mesos a l’Ajuntament.

Sempre he cregut que la millor manera d’implicar-se en una societat i fer-la créixer és a través de la participació. Les persones hem de poder opinar i decidir com volem que sigui el municipi on vivim i viurem, i per això crec que la participació ciutadana és la millor eina.

Ara, després de deu anys de viure a Ciutadella he decidit fer una passa més. Considero que no n’hi ha prou amb les aportacions que faig al taller d’Agenda Local 21 i per això m’he implicat en el projecte del PSM Més per Menorca. Vull que Ciutadella sigui una ciutat molt millor i que estigui gestionada per persones capaces de fer-ho, persones que pensin en les persones.

Tinc ganes de treballar per una Ciutadella on les persones tinguin molt més protagonisme del que ara tenen i puguin opinar i decidir sobre aquells temes que els afecten i els preocupen. Estem en un moment molt important per a la nostra ciutat ja que en els propers mesos s’ha d’aprovar el nou Pla General d’Ordenació Urbana de Ciutadella, un pla que ha de definir quina Ciutadella volem per a nosaltres i per als nostres fills, i ara és quan les persones han de tenir veu i han de decidir per quin model de ciutat aposten.

Ciutadella necessita un canvi de rumb, necessita un equip de gent que sàpiga gestionar, que sàpiga fer feina en equip i que tingui molt clares quines són les coses que vol. Crec que puc aportar moltes coses en aquest equip, ja sigui per la meva formació en el camp ambiental o per la meva experiència laboral. Entre tots hem d’aconseguir la Ciutadella que volem!

 “Un és d’on neix, però també de tots els llocs que estima”, va dir Ponç Pons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada